Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB i-a împrumutat pe Gabriel Simion și pe Ianis Stoica, la Petrolul Ploiești, respectiv Astfa Giurgiu

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Clubul FCSB a anunțat luni, 1 iulie, că fundașul Gabriel Simion (21 de ani) va ajunge la Astra Giurgiu, iar mijlocașul Ianis Stoica (16 ani) va merge la Petrolul Ploiești, sub formă de împrumut, potrivit mediafax.

"Jucătorii Gabriel Simion şi Ianis Stoica au fost împrumutaţi pentru sezonul 2019-2020 la AFC Astra Giurgiu, respectiv FC Petrolul Ploieşti", se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

Tot luni, 1 iulie, gruparea condusă de Gigi Becali a făcut anunțul oficial și în legătură cu despărțirea de mijlocașul portughez Filipe Teixeira (38 de ani).

"FCSB anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a cărui înţelegere a expirat la data de 30 iunie 2019. Mijlocaşul portughez în vârstă de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri şi 4 pase de gol în tricoul roş-albastru. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Filipe pentru contribuţia avută şi îi urează mult succes în continuare", se menţionează pe site-ul citat mai sus.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

Teixeira a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Felgueiras, FC Istres, Paris Saint-Germain, Leiria, Coimbra, West Bromwich, Barnsley FC, Metalurg Doneţk, FC Braşov, FC Rapid, Al-Shaab, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Portughezul a reuşit să devină campionul României cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015-2016, şi a mai câştigat Cupa Franţei, în sezonul 2003-2004, cu PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.