Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB învinge Dinamo, după un derby NEBUN: 2 oameni eliminați și scandal în tribune

Meciul dintre echipele FCSB şi Dinamo, contând pentru a treia a play-off-ului Ligii I, s-a încheiat cu victoria celor de la FCSB , cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul extrem de tensionat, având câte un eliminat de fiecare parte.

Citește și: INCIDENTE la derby-ul dintre FCSB și Dinamo

FCSB este la prima victorie sub noua denumire. În urmă cu câteva zile, FRF a anunțat că s-a aprobat schimbarea numelui echipei din Steaua în FCSB.

FCSB a deschis scorul prin golul lui Denis Alibec, după un șut foarte bun de la 20 de metri. Dinamo a egalat în minutul 56 prin golul lui Adam Nemec, care egalează din lovitură de cap, după o lovitură de colț. Kovacs a ezitat în a arăta centrul terenului și a validat reușita doar după consultări cu asistentul Alexandru Cerei.

FCSB a revenit în avantaj, după golul lui Boldrin, din minutul 75. Boldrin marchează la doar câteva secunde după ce este introdus pe teren! Alibec centrează până la Momcilovici, iar acesta trimite în zona punctului de la 11 metri, de unde Boldrin reia în poartă.

FCSB a rămas în 10 oameni, în minutul 88 al meciului, după ce Mihai Pintili a văzut al doilea cartonaș galben, din partea centralului Istvan Kovacs. Pintili a luat al doilea cartonaș galben, după ce a comis o greșeală de apreciere a direcției balonului. Rivaldinho a urmărit mingea, iar Pintili l-a faultat, văzând că a pierdut balonul.

În minutul 92 a fost eliminat și Adzer Budzulazic, de la Dinamo, după o lovitură cu cotul direct în figura adversarului. Arbitrul Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a eliminat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.