Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB, izgonită din București de primarul Nicușor 'Tralalache' Dan / Becali: Doamne, iartă-mă!, dar așa ceva numai în România se putea întâmpla

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam stadion arena nationala

Cum Arena Națională va fi blocată toată luna iulie din cauza concertelor, Gigi Becali, patronul FCSB, a luat decizia să joace meciurile considerate „acasă” de la începutul sezonului viitor, inclusiv primele tururi din Conference League, la Târgoviște, pe noua arenă „Eugen Popescu”.

FCSB e nevoită din nou să caute alte soluții pentru a disputa meciurile de pe teren propriu în startul unui sezon în altă parte decât pe Arena Națională, care nu va fi disponibilă pentru fotbal pe parcursul lunii iulie, întrucât va găzdui două concerte la interval de 10 zile, pe 16 și 26 iulie, anunță gsp.ro.

Becali susține că a început demersurile pentru a evolua pe teren propriu la Târgoviște

Becali susține că a început demersurile pentru a evolua pe teren propriu la Târgoviște, la 80 de kilometri distanță de București, și l-a jignit pe primarul general Nicușor Dan: „Noi am făcut cerere să jucăm la Târgoviște, ce să facem? Dacă avem un primar «tralalache» (n.r. - referire jignitoare la Nicușor Dan)... Doamne, iartă-mă!, dar așa ceva numai în România se putea întâmpla. Dacă îl pui pe «tralalache» primar, el face concerte.

Pentru ce am făcut stadionul, nu să jucăm fotbal? Ne-au spus de la Primărie că e concert pe Arena Națională. Și mai avem un stadion Ghencea, unde nu ne lasă Talpan să jucăm. Deci n-avem unde să jucăm în București!”, a declarat Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.