Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB o ține din înfrângere în înfrângere: Dan Alexa și-a luat revanșa în fața lui Gigi Becali, după ce a fost bătut de Ana Maria Prodan

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Bătut de Ana Maria Prodan, Dan Alexa a lovit și el unde a putut: a învins-o pe FCSB! A fost și o revanșă a antrenorului Astrei Giurgiu în meciul cu echipa patronată de Gigi Becali, care l-a umilit după lovitura încasată de la cea despre care gurile rele din fotbal spun că i-ar fi armată.

La Giurgiu, acolo unde FCSB a mai suferit o umilință joi, în preliminariile Europa League, vicecampionii s-au făcut de râs încă o dată, dar în campionat.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 20, după ce a primit o pasă la margina careului de la Denis Alibec și l-a învins cu un șut în forță pe portarul Andrei Vlad. În minutul 28, Răzvan Oaidă a restabilit egalitatea cu un șut înșelător.

Astra Giurgiu a reușit golul victoriei în minutul 75, prin Denis Alibec, chiar fost jucător la FCSB. Atacantul a primit în careu de la Valentin Gheorghe și a punctat decisiv.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

S-a terminat 2-1 pentru Astra Giurgiu, care urcă pe locul 6, având șapte puncte după primele patru etape. De partea cealaltă, FCSB, condusă la acest meci de secundul Vergil Andronache, se află pe locul 9, cu doar patru puncte acumulate.

În următoarea etapă, Astra Giurgiu va evolua la Mediaș, contra lui Gaz Metan, în timp ce FCSB va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Astra Giurgiu: Kitanov - David Bruno, Dima, Graovac, Radunovic - Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe - Răduț (62' Fl. Matei), Alibec (90+1' Tounkara), Stahl (46' Begue)

FCSB: A. Vlad - Crețu, Planic, Bălașa (40' Vînă), Soiledis - Ov. Popescu, L. Cristea, Oaidă (62' Coman) - Moutinho, Gikiewicz (46' Tănase), Panțîru.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi declarații! Luiza ar fi acceptat să facă sex cu el în schimbul unei sume de bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.