Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB oferă un milion de euro pentru internaționalul U21 Florin Ștefan - presă

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Florin Ştefan (23 de ani), fundaşul stânga de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a impresionat la Campionatul European alături de România U21, şi este dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB potrivit mediafax.

Potrivit DigiSport, finanţatorul vicecampioanei României intenţionează să ofere un milion de euro pentru a-şi asigura flancul stâng al defensivei, acolo unde mai pot juca Junior Morais, Alexandru Stan şi Marko Momcilovic. Ultimul a fost măcinat de accidentări în ultimele sezoane, în timp ce Stan nu a impresionat. De asemenea, Morais a fost dorit de Marius Şumudică la Gazişehir Gaziantep, însă Becali ar fi solicitat o sumă prea mare în schimbul său, iar transferul nu s-a mai realizat.

Janos Bokor, managerul lui Sepsi, spune că Ştefan ar putea pleca la FCSB, însă aşteaptă o ofertă concretă din partea vicecampioanei.

”El mai are doi ani de contract cu noi. Nu are clauză de reziliere, dar noi suntem dispuşi la negocieri. Noi nu am primit încă nimic oficial. Am avut câteva telefoane primite pentru Ştefan şi ne-au întrebat dacă suntem dispuşi la discuţii, dar am zis să se termine acest campionat european. E momentul şi pentru el să facă pasul la o echipă mai mare. Există posibilitatea ca el să plece şi la FCSB, dacă dânşii sunt interesaţi. Până acum nu avem nicio ofertă concretă”, a spus Bokor, pentru sursa citată.

Florin Ştefan a evoluat în ultimul sezon la Sepsi, alături de care a strâns 29 de meciuri, patru goluri şi trei pase decisive. Deşi la echipa naţională de tineret a fost folosit ca fundaş stângă, Eugen Neagoe a preferat să-l utilizeze mai avansat, pe postul de mijlocaş stânga.

În cariera sa, Florin Ştefan a mai evoluat pentru FC Olt Slatina, Academica Clinceni şi Daco-Getica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.