Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB vrea să aducă un fundaș din Africa de Sud

digi24
FCSB

Clubul de fotbal FCSB este interesat în continuare de transferul fundaşului Reeve Frosler, de la Kaizer Chiefs, după ce a fost refuzat în primă instanţă de gruparea din Africa de Sud, susţine presa din această ţară.

FCSB l-a achiziţionat pe Siyabonga Ngezana de la Chiefs în iulie şi a făcut o ofertă şi pentru Frosler, respinsă în acel moment, conform Agerpres.

Când a fost întrebat de ce a eşuat transferul, Frosler a declarat că a înţeles decizia clubului de a-l păstra şi că nu va oferi alte informaţii pe acest subiect.

Totuşi, a ieşit la iveală faptul că dacă FCSB ar mai face o tentativă, clubul Kaizer Chiefs ar fi dispus să îi dea drumul.

''Am auzit că (FCSB) nu renunţă la el. Încă poate fi o achiziţie bună pentru echipă, mai ales acum că Ngezana s-a dovedit a fi o găselniţă pentru ei'', a declarat o sursă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pentru cotidianul ''The Citizen''.

''Încă îl monitorizează pe el şi alţi jucători din PSL (liga sud-africană), deoarece au realizat că această ligă poate fi o mină de aur pentru ei. iar faptul că Frosler nu prea joacă ar putea însemna că Molefi Ntseki (antrenorul lui Chiefs) ştie că ar putea să nu-l aibă pentru mult timp. Nu poate construi echipa în jurul unui jucător care ar putea pleca în orice moment'', a mai spus sursa amintită.

Siyabonga Ngezana a fost integralist în ultimele două etape din Superliga României, în care FCSB a câştigat fără a primi gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.