Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB vrea să renunțe la șase jucători în această pauză de iarnă - Gigi Becali: Pe Cristi Manea l-am oferit celor de la Mediaș

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB are în plan să renunțe la șase jucători în această pauză de iarnă, după cum a declarat chiar patronul Gigi Becali. Cel mai important nume care ar urma să părăsească echipa este fundașul lateral Cristi Manea, anunță MEDIAFAX.

Pe listă se mai află cinci jucători, care au fost propuși mai multor cluburi, printre care Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari. „L-am oferit pe Cristi Manea mai multor cluburi, precum FC Voluntari și Gaz Metan. Pe Diogo Salomao, Claudiu Belu, Thierry Moutinho, Alexandru Stan și Adi Popa și încă câțiva i-am propus la fel, la Gaz Metan sau FC Voluntari.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

Cine vrea să-i ia, să-i ia! Am vorbit și cu Edi Iordănescu, cu Mihai Teja, cu toată lumea. Eu nu-i dau afară. Le plătesc diferența de salariu dacă vor pleca. Dacă nu, vor sta și își vor lua banii. Nu păcălesc pe nimeni, nu îmi bat joc de jucători.” , a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro, care vrea să înceapă un nou proiect la FCSB, pe modelul formației olandeze Ajax:

„Știți care e planul meu. Vreau să fim ca Ajax, construiesc o echipă cu jucători tineri. Vreau să merg în Champions League. Nu vreau doar să particip, ci să fac și cotă jucătorilor. Acolo se face cota bună.” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.