Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB vrea un uriaș de la PAOK: Ofertă mare făcută pentru fundașul grecilor

www.gsp.ro
Stelios Melezas

Mihai Stoica și Nicolae Dică caută un fundaș central și s-au orientat către grecul Stelios Melezas, 32 de ani.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Malezas se afla pe lista celor de la FCSB, alături de alți doi fundași. Potrivit informațiilor GSP.RO, echipa roș-albastră a făcut o primă ofertă cătra PAOK pentru fundașul grec.

Citește și: Jucătorul dorit de Contra, cale liberă spre Dinamo

"În ultimele zile au existat mai multe discuții între oficialii Stelei și cei de la PAOK în ceea ce privește un transfer definitiv sau chiar un împrumut al lui Stelios. Nu știu exact cine a purtat discuțiile, probabil președintele echipei din România, Valeriu Argăseală, care are o relație foarte bună de prietenie cu Lubos Michel, directorul sportiv al celor de la PAOK.

Momentan nu sunt detalii despre sume de transfer, salariu, sau alte informații financiare, dar cu siguranță în zilele următoare vor apărea și aceste aspecte" Unul dintre oamenii importanți din Grecia, care colaborează cu agentul jucătorului dorit de FCSB.

Uriaşul de 1,92 metri nu mai vrea să continue la PAOK, chiar dacă mai are contract până în vara anului viitor cu trupa la care evoluează şi fostul căpitan al Stelei, Fernando Varela. Sezonul trecut a bifat 38 de jocuri, 30 fiind în campionatul Greciei.

Stelios este un produs sută la sută al celor de la PAOK, acesta fiind cotat, în punctul maxim al carierei, la 2,5 milioane de euro. Acum valorează doar 900.000 de euro, conform transfermarkt.de.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.