Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FedCup - Serena Williams a fost învinsă de Anastasija Sevastova

serena williams

Serena Williams a fost învinsă de Anastasija Sevastova, scor 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/4), însă SUA s-a impus la dublu, asftel că americancele s-au calificat la turneul final al FedCup după 3-2 cu Letonia.

După meciul dintre Williams şi Sevastova, scorul întâlnirii a fost 2-2, astfel că meciul de dublu a fost decisiv, iar perechea Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands a trecut de echipa Jelena Ostapenko/Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-0.

La turneul final de la Budapesta sunt calificate direct Franţa, Australia, finalistele de anul trecut, Cehia, beneficiară a unui wild card, şi Ungaria, ţara gazdă.

De preliminarii au trecut  echipele Spaniei (3-1 cu Japonia), Germaniei (4-0 cu Brazilia), Belgiei (3-1 cu Kazahstan) şi Elveţiei (3-1 cu Canada), Rusiei (3-2 cu România), SUA (3-2 cu Letonia), Belarusului (3-2 cu Olanda) şi Slovaciei (3-2 cu Marea Britanie).

Federaţia Internaţională de Tenis a decis anul trecut schimbarea formatului Fed Cup, în 2020 trecându-se la un sistem similar cu cel din Cupa Davis, doar că turneul final va avea 12 echipe, nu 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.