Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Română de Fotbal a anunțat că peste 12.000 de copii vor asista la meciul dintre România și Norvegia

www.gsp.ro
Arena Națională

Federația Română de Fotbal a anunțat, duminică, că partida dintre România și Norvegia din preliminariile pentru Euro 2020 va fi urmărit de peste 12.000 de copii, fiind implementat un regim special în urma sancțiunilor UEFA.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Orice unitate de învățământ poate trimite grupe de copii pentru a urmări meciul echipei naționale. Fiecare grupă de zece copii va fi însoțită de un adult.

”Meciul România-Norvegia, programat marți, 15 octombrie, de la 21:45, pe Arena Națională, are un regim special în urma sancțiunilor UEFA. Poate că România joacă fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ! Este permis accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Fiecare instituție poate înscrie copiii până miercuri, 9 octombrie, la miezul nopții, printr-un mail trimis la secretariatgeneral@frf.ro. Le mulțumim tuturor copiilor, profesorilor și antrenorilor care s-au înscris până acum. Avem deja peste 12.000 de copii și însoțitori care vor susține din tribune România! Aceștia provin din peste 15 județe ale României, din Timiș până la Suceava, din Constanța la Bihor și de la Neamț la Călărași și Buzău”, a fost anunțul Federației Române de Fotbal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.