Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația a decis: AS Roma pierde la masa verde meciul cu Verona, scor inițial 0-0, după ce jucătorul Amadou Diawara a fost folosit fără să fie pe listă

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

AS Roma a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Verona, disputat, sâmbătă, în deplasare, în prima etapă a campioantului italian Serie A. Pe teren, scorul a fost 0-0, informează News.ro.

Judecătorul sportiv din Serie A a aplicat această sancţiune clubului din Roma pentru că l-a folosit pe mijlocaşul Amadou Diawara, deşi acesta nu era inclus pe lista celor 25 de jucători ai echipei, potrivit gazzetta.it.

Jucătorul figura pe lista suplimentară a fotbaliştilor sub 22 de ani, deşi el a împlinit 23 de ani în iulie, şi nu pe cea principală, unde ar fi trebuit să fie.

Roma nu a anunţat încă oficial dacă va face recurs. Dacă va face acest lucru, mizând pe bună credinţă şi pe faptul că nu a avut niciun avantaj din eroare (având mai multe locuri libere în lotul de 25 de jucători), are şapte zile la dispoziţie pentru a trimite dosarul judecătorului sportiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.