Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia argentiniană a oficializat forfait-ul lui Messi pentru meciurile din Statele Unite

Twitter
Messi semnat

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, va rata următoarele două meciuri ale naţionalei ţării sale, programate în Statele Unite, din cauza unei leziuni musculare, a confirmat luni Federaţia argentiniană de fotbal (AFA), citată de AFP, potrivit Agerpres.

"Lionel Messi nu va putea face parte din echipă pentru meciurile amicale din Statele Unite, din cauza unei uşoare accidentări la ischiogambierul piciorului drept, suferită în cursul meciului echipei sale împotriva formaţiei Nashville SC", a scris AFA pe contul său din reţeaua X.

Campionii mondiali din 2022 vor înfrunta vineri selecţionata El Salvadorului la Philadephia, iar apoi Costa Rica, pe 22 martie la Los Angeles, în cadrul pregătirilor pentru Copa America, turneu care va avea loc în această vară, în Statele Unite.

Din cauza unei "uşoare accidentări la ischiogambierul piciorului drept", starul argentinian în vârstă de 36 de ani nu a participat la partida din Major League Soccer cu DC United, de la Washington (3-1).

Messi a ratat deja un meci din turneul efectuat în presezon de Inter Miami la Hong Kong, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Pentru meciurile amicale cu El Salvador şi Costa Rica, Argentina nu va putea conta nici pe atacantul Paulo Dybala (AS Roma), confruntat la rândul său cu o problemă musculară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.