Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia engleză de fotbal deschide o anchetă după criticile lui Thomas Tuchel privind arbitrajul de la meciul Chelsea - Tottenham

eurosport.com
thomas tuchel romelu lukaku chelsea

Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat deschiderea unei anchete după comentariile făcute de Thomas Tuchel, antrenorul echipei Chelsea Londra, privind arbitrajul de la derby-ul londonez cu Tottenham (2-2), informează cotidianul L'Equipe.

Comentariile lui Tuchel l-au vizat pe arbitrul Anthony Taylor, acesta criticând mai multe decizii ale oficialului de la centrul terenului, potrivit Agerpres.

"Eu nu pot să înţeleg cum primul gol nu a fost ofsaid şi nu pot să înţeleg de când jucătorii îi pot trage de păr pe alţii şi rămân pe teren. Nu există nicio explicaţie şi nu pot accepta. Nu am cuvinte. Cele două goluri nu ar fi trebuit validate", a criticat Tuchel, care a considerat că un fault a fost comis la Kai Havertz la primul gol, iar un altul la Marc Cucurella la egalarea lui Spurs în prelungiri.

Tehnicianul german a regretat "enorma eroare de interpretare a situaţiilor" şi a declarat că ar "fi preferabil" ca Anthony Taylor să nu mai arbitreze meciurile lui Chelsea.

Totodată, Tuchel s-a arătat mai puţin ofensiv faţă de Antonio Conte, în ciuda disputei verbale dintre cei doi în cursul meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.