Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia engleză de fotbal vrea ca situaţia din Premier League să se decidă 'pe merit'

Premier League

Federaţia engleză de fotbal (FA) a comunicat luni că doreşte ca situaţia din Premier League să se decidă ''pe merit'' şi pe teren, scrie L'Equipe.

Potrivit Daily Mail, FA a făcut cunoscut cluburilor din Premier League ca doreşte ca sezonul să se dispute până la capăt iar clasamentul final să fie decis în urma rezultatelor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scrisoare deschisă pentru Mircea Badea: ‘Nu vă permit să ne mai jigniți’

Aşadar, ar trebui să existe retrogradări, conform Federaţiei, deşi şase cluburi s-au pronunţat împotriva unei asemenea situaţii în contextul în care campionatul a fost serios perturbat de pandemia de coronavirus.

Proiectul Premier League (Project Restart) de reluare a sezonului în luna iunie, după ce va primi aprobarea guvernamentală, prevede ca restul de 92 meciuri să se joace fără spectatori şi pe stadioane neutre.

Citește și: Aproape de o nouă autostradă în România! Ludovic Orban a semnat contractul – Întârziere de 2 ani și jumătate

Nu vor exista echipe retrogradate din Premier League dacă actualul sezon se va încheia fără disputarea meciurilor rămase din cauza pandemiei de coronavirus, declara luna trecută proprietarul clubului de fotbal Brighton and Hove Albion, Tony Bloom.

Brighton se află la două puncte de zona retrogradării cu nouă etape rămase de disputat după suspendarea competiţiilor, pe 13 martie. Dacă nu se va mai juca, Liverpool ar obţine titlul, iar Norwich City, Aston Villa şi Bournemouth ar retrograda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.