Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Internaţională de Badminton menţine excluderea sportivilor ruşi şi belaruşi din competiţii

https://en.wikipedia.org/
badminton

Jucătorii de badminton din Rusia şi Belarus rămân excluşi din competiţii, a anunţat, joi, Federaţia Internaţională de profil (BWF), în ciuda recomandărilor Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), potrivit news.ro

„BWF nu este convinsă că există o justificare satisfăcătoare pentru ridicarea suspendărilor jucătorilor şi oficialilor ruşi şi belarusi în acest moment”, a anunţat forul într-un comunicat.

Într-o poziţie criticată de Ucraina şi aliaţii săi, Comitetul Olimpic Internaţional (CIO) a recomandat pe 28 martie întoarcerea sportivilor ruşi şi belaruşi sub stindard neutru şi cu titlu individual, fără a se decide însă în această etapă cu privire la o posibilă participare la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

BWF pune sub semnul întrebării „claritatea” „criteriilor complexe ale CIO pentru autorizarea participării” sportivilor ruşi şi belarusi.

Lumea sportului este împărţită în două tabere pe această temă. Alte federaţii internaţionale precum cele de sporturi ecvestre (FEI) şi atletism (World Athletics) au anunţat că îşi vor menţine măsurile de excludere în ciuda recomandărilor CIO. Dar altele au decis revenirea condiţionată, cum ar fi cele de scrimă sau tenis de masă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.