Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Neguvernamentală Antidrog critică acțiunile antidrog anunțate de ministrul Lucian Bode pe Litoral

CIADO Romania
Gigel Lazar

Ministerul de Interne, Lucian Bode, a anunțat ieri o serie de măsuri pentru păstrarea unui climat de ordine și securitate pe Litoral în acest an și a anunțat măsuri deosebite pentru  combate consumul și traficul de droguri.

”Din pacate si dl. ministru Lucian Bode "recidiveaza" prin oferirea de asigurari nerealizabile. Cred ca unii isi mai aduc aminte cand Ministerul Afacerilor Interne, Romania asigura in urma cu cativa ani ca s-au luat masuri "unice, extraordinare"  si la stiri vedeam cum la un festival la malul Marii Negre fetele "trageau pe nas" in timpul transmiterii stirii.

Domnule ministru, este regretabil ca inca incercati sa lamuriti populatia ca s-au facut campanii de prevenire pe la evenimentele cu afluenta mare de public. NU, s-a facut doar un "mic joc de glezne" cu un cortulet inscriptioant si cateva flayere si deja "plictitsitorii ochelari". NU se doreste a se intelege profilul psihologic a tanarului secolului XXI, a se ajunge la radacina gandirii, judecatilor si prejudecatilor pentru a eficientiza campaniile.

Orice jurnalist va intreba; care este resursa umana, financiara , logistica pentru campaniile de prevenire sa zicem in Vama Veche, Costinesti, Mamaia? Iar flayere, Brigada de circulati cu niste voluntari vor opri soferii prin trafic si sa completeze chestionare, ceva flayere? Sa fim seriosi!”, susține Gigel Lazăr, președintele Federației Neguvernamentale Antidrog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.