Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federatia Romana de Box, instrument pentru SPALARE DE BANI? Cine e sponsorul lui Doroftei

spalare de bani

Federatia Romana de Box pare sa fi devenit un instrument pentru spalare de bani. In mare nevoie de sponsorizare, Federatia Romana de Box a reusit sa gaseasca primul sponsor. Presedintele federatiei, Leonard Doroftei s-a laudat cu aceasta reusita, el fiind cel care l-ar fi gasit personal pe noul sponsor.

Acesta ar fi un medic german, Uwe Jens Fuhrmann, care contribuie cu mii de euro in conturile Federatiei de Box fara sa vrea nimic in schimb. El nu desfasoara activitati economice legale in Romania si nu are declarat la ANAF niciun venit, conform unei investigații realizată de Dobrogea TV.

Concret, Uwe Jens Fuhrmann, a semnat săptămâna aceasta un contract de sponsorizare cu FRB, el dând federației de box câte 5.000 de euro pe luna. Nu vrea însă niciun fel de publicitate. Interesant este faptul că noul contract semnat de FRB nu este cu vreo companie, ci cu o persoană fizică.

Uwe Jens Fuhrmann are o companie. Cu un CUI și o adresă. CUI-ul firmei e 33787539 iar adresă e 1 Mai Nr 54, Otopeni, România. Firma a fost deschisă pe 11 noiembrie anul trecut şi în consecinţă nu are evidenţe fiscale relatează jurnaliștii Dobrogea TV.

O altă ciudățenie este de faptul Uwe Jens Fuhrmann sustine ca Box că ar fi membru al Colegiului Medicilor din România. Numai că nu este aşa. În evidenţele digitale ale CMR el nu figureaza.

Tinand cont de toate aceste detalii, intrebarea care se ridica este: Federatia Romana de Box este folosita ca intrument pentru spalare de bani?, potrivit ziarului Curentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.