Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că scouteri de la Inter Milano, Juventus și Fenerbahce vor fi prezenți la meciul România-Spania

sigla FRF

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, că la partida dintre România şi Spania, care se va disputa joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, vor fi prezenţi scouteri de la mai multe echipe importante din Europa.

Citește și: Noi declarații făcute de Traian Băsescu! ‘Trebuie să mă apăr’

Pe lângă cei 50.000 de spectatori care şi-au achiziţionat deja bilete la meci, la partida dintre România şi Spania vor asista şi scouteri de la echipe precum Inter Milano, Juventus Torino şi Fenerbahce. Nu vor lipsi nici trimişii din partea naţionalelor Norvegiei şi Suediei, rivale în grupă, care vor analiza jocul de la Bucureşti.

„La partida România-Spania vor asista mai mulţi scouteri din partea cluburilor europene, printre care reprezentanţi de la Inter Milano, Juventus Torino şi Fenerbahce! Alături de aceştia, trimişii principalelor noastre rivale din grupă, Norvegia şi Suedia. În acelaşi timp, scouterii echipei naţionale coordonaţi de Cornel Ţălnar vor fi pe stadion în această săptămână la partidele Insulele Feroe – Suedia, Norvegia – Malta şi Suedia – Norvegia”, scrie frf.ro.

Citește și: Teodorovici declară! ‘Cred că este o dovadă de iresponsabilitate’

Partida dintre România şi Spania, contând pentru grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020, se va disputa joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Duminică, tricolorii vor juca contra Maltei, de la ora 19:00, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.