Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Română de Fotbal anunță că în sezonul 2020-2021 vor lua startul șapte competiții de fotbal feminin, cu 300% mai multe echipe decât în 2014

www.gsp.ro
naționala fotbal feminin

Federația Română de Fotbal anunță că în sezonul 2020-2021 vor lua startul șapte competiții de fotbal feminin, 3 ligi de senioare și 4 la nivel juvenil. Numărul echipelor de fotbal feminin a ajuns la 144, de 3 ori mai multe decât în 2014, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al FRF, în sezonul 2020-2021 vor fi șapte competiții de fotbal feminin: 3 ligi de senioare (L1, L2, L3) și 4 competiții la nivel juvenil (U17, U15, U13, U11), față de 3 câte erau în 2014.

Citește și: Avertismentele ALARMISTE ale medicului Virgil Musta, SPULBERATE de DSP: DOAR 9 bolnavi sunt internați la ATI în Timișoara

Odată cu noul sezon intră în vigoare și obligativitatea cluburilor de fotbal masculin din Liga 1 de a-și înscrie o echipă de fotbal feminin în Campionatul Național U15.

Zece cluburi din LIga I masculin și-au format propria secție de fotbal feminin (ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Universitatea Craiova, AFC Botoșani, AFC Hermannstadt, FC Voluntari, SC Dinamo 1948, Gaz Metan Mediaș, AFC Astra, FC Academica Clinceni și AFC Chindia Târgoviște), în timp ce alte patru echipe (FCSB, Politehnica Iași, CFR Cluj și FC Viitorul) au încheiat protocoale de colaborare cu echipe de fotbal feminin.

Pe lista cluburilor înscrise în Campionatul Național U15 feminin se regăsesc și două cluburi din Liga 2 masculin: Fotbal Club Rapid și Turris-Oltul Turnu Măgurele, anunță FRF.

Citește și: Ludovic Orban, declarație controversată: 'i-a rămas mică' Constituția

Potrivit Federației, sunt înscrise în competiții 144 de echipe, față de 43 în 2014, ceea ce demonstrează că numărul echipelor a crescut cu peste 300%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.