Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Rusă se luptă în interiorul granițelor cu teroriștii

TASS
Rusia ambasada

ecretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, a declarat că anul acesta au fost comise 23 de atacuri teroriste în Districtul Federal Central din Rusia. El a făcut acest anunț, la Briansk, în cadrul unei reuniuni consacrată problemelor de securitate din Districtul Federal Central, relatează TASS, potrivit Rador.

''Anul acesta, în Districtul Federal Central au fost comise 23 de atentate teroriste, au fost prevenite 28 de infracţiuni teroriste, inclusiv nouă acte de sabotaj'', a adăugat el. Patruşev a menționat că numărul infracțiunilor comise cu folosirea armelor de foc și a muniției a crescut cu 80% în Districtul Federal Central. De asemenea, secretarul Consiliului rus de Securitate a subliniat că este important să se asigure 'prevenirea atacurilor infracţionale asupra securității populației, acordând o atenție deosebită prevenirii actelor de sabotaj și atacurilor teroriste.

Patruşev prezidează la Briansk o reuniune consacrată securităţii în Districtul Federal Central. El a declarat că, la solicitarea președintelui rus Vladimir Putin, întâlnirea va aborda aspecte legate de asigurarea protecției antiteroriste a obiectivelor şi infrastructurii de importanță critică situate pe teritoriul Districtului Federal Central.

La Piatigorsk, ofițerii FSB au reținut o grupare formată din adepți ai Statului Islamic (organizație interzisă în Rusia) în timp ce pregăteau un atac terorist ce viza clădirea secţiei de poliție a orașului. Serviciul de presă al FSB din regiunea Sverdlovsk a anunțat reținerea unui rezident din oraşul Nijni Taghil, care planifica un atac terorist ce viza clădirea primăriei orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.