Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia senegaleză de fotbal a condamnat decizia clubului englez Watford de a bloca plecarea atacantului său Ismaila Sarr, la Cupa Africii pe Națiuni

senegal

Federaţia senegaleză de fotbal (FSF) a condamnat decizia clubului englez Watford de a bloca plecarea atacantului său Ismaila Sarr, în prezent accidentat, la Cupa Africii pe Naţiuni 2022 din Camerun (9 ianuarie - 6 februarie), transmite AFP, citat de agerpres.

FSF şi-a exprimat prin intermediul unui comunicat ''profunda sa condamnare a comportamentului lipsit de respect, nociv şi discriminatoriu al conducătorilor lui Watford care caută toate mijloacele de a împiedica un jucător să joace la selecţionata lui naţională''.

Clubul londonez a transmis pe 31 decembrie un mesaj în care explica că Ismaila Sarr este accidentat şi nu se va deplasa în Camerun.

Multe cluburi europene la care evoluează jucători africani au reţineri în a-şi elibera jucătorii pentru CAN 2022 şi se folosesc de problemele cauzate de pandemia de coronavirus pentru a-i reţine.

FIFA a acceptat să decaleze termenul de eliberare a jucătorilor africani pentru selecţionatele lor de la 27 decembrie la 3 ianuarie.

Sarr, 23 ani, a marcat cinci goluri în acest sezon de Premier League, înainte de a se accidenta la genunchi în luna noiembrie şi de atunci nu a mai jucat.

Un alt jucător de la Watford, nigerianul Emmanuel Dennis a fost iniţial convocat de ''Super Vulturi'', dar apoi a renunţat la el şi l-a înlocuit în urma atitudinii intransigente a clubului englez.

Senegal, finalista CAN 2019, este una dintre marile favorite ale ediţiei din acest an din Camerun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.