Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia ucraineană anunţă că naţionala a fost testată din nou pentru Covid-19 şi că rezultatele sunt negative

testare sanador

Federaţia Ucraineană de Fotbal a anunţat că toţi membrii delegaţiei echipei naţionale care a făcut deplasarea în Elveţia pentru meciul din Liga Naţiunilor au fost testaţi din nou pentru coronavirus, miercuri, şi că rezultatele sunt negative, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR DRAMA unei femei traficate de 'iubitul' din gruparea Bodi-Tâmplaru - I-a pus PISTOLUL la tâmplă, a tăiat-o și o amenința că o incendiază, pentru bani

Partida, care ar fi trebuit să se dispute marţi, a fost anulată după ce echipa Ucrainei a fost plasată în carantină pentru că a înregistrat trei cazuri de Covid-19.

Autorităţile elveţiene au refuzat retestarea jucătorilor şi membrilor delegaţiei ucrainene care aveau rezultate negative, a precizat federaţia din Ucraina.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

La revenirea în Ucraina, miercuri, la Borispil, toţi membrii delegaţiei ucrainene au fost testaţi din nou la aeroport. Procedura a fost realizată de specialişti de la un laborator certificat de UEFA în Ucraina. După procesarea testelor, federaţia ucraineană a fost informată că toate rezultatele sunt negative, inclusiv cele ale jucătorilor Serghei Krivţov şi Junior Moraes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.