Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federer și Del Potro joacă un meci demonstrativ în Argentina

roger federer

Roger Federer (3 ATP) va evolua într-un meci demonstrativ împotriva lui Juan Martin del Potro (72 ATP), la data de 20 noiembrie, pe arena Parque Roca din Buenos Aires.

Juan Martin del Potro a distribuit un videoclip, pe contul personal de Twitter, în care el și Roger Federer anunță evenimentul care va avea loc la data de 20 noiembrie.

”Aș vrea să vă dau o veste frumoasă. Voi juca în Argentina împotriva unuia dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie, prietenul meu, Roger Federer. Vă invit pe toți la data de 20 noiembrie, pe arena Parque Roca, pentru a vă putea bucura de o partidă frumoasă între noi doi. Vă îmbrățișez și ne vedem curând”, a spus del Potro în videoclipul postat pe Twitter.

”Bună tuturor. Sunt foarte nerăbdător să mă întorc în Buenos Aires, Argentina și să joc cu prietenul meu bun, Juan Martin del Potro, pe 20 noiembrie, pe arena Parque Roca. Sper să ne vedem acolo”, a fost și replica lui Roger Federer.

Roger Federer și Juan Martin del Potro au jucat 25 de meciuri unul împotriva celuilalt. Scorul partidelor jucate este de 18-7, în favoarea elvețianului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.