Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Feliciano Lopez va juca la Wimbledon şi va egala recordul de prezenţe în turnee de Mare Şlem deţinut de Federer

Wimbledon

Tenismanul spaniol Feliciano Lopez va juca în ediţia din acest an de la Wimbledon şi va egala recordul de 81 de prezenţe în turnee de Mare Şlem deţinut de elveţianul Roger Federer, informează EFE, potrivit Agerpres.

Feliciano Lopez va figura pe tabloul principal la Wimbledon graţie absenţei austriacului Dominic Thiem, care a preferat să joace în continuare pe zgură pentru a reveni în formă după operaţia suferită la încheietura mâinii drepte. Spaniolul a fost eliminat în această săptămână de finlandezul Emil Ruusuvuori în calificări la Queen's.

Ibericul, care pe 20 septembrie va împlini 41 de ani, a coborât pe locul 212 în clasamentul ATP, dar va putea juca la Wimbledon pentru a douăzecea oară în carieră. Dublu campion la Queen's (2017 şi 2019), el a ajuns de trei ori în sferturile de finală în al treilea Grand Slam al sezonului, în 2005, 2008 şi 2011.

Feliciano Lopez va ajunge la 81 de prezenţe în turnee de Mare Şlem, la fel ca Federer, care nu a disputat niciun meci în acest an.

Următorii pe lista jucătorilor în activitate cu cele mai multe apariţii în turneele de Mare Şlem sunt spaniolul Fernando Verdasco, 69, germanul Philipp Kohlschreiber, italianul Andreas Seppi şi sârbul Novak Djokovic, cu câte 68.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.