Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache : Dragnea le-a spus liderilor socialiștilor europeni că îi pare rău de Corina Crețu. Minte la tupeu

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea

Felix Rache sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea le-a spus, ieri, la Madrid, liderilor socialistilor europeni ca ii pare rau ca jignirile unor colegi au determinat-o pe Corina Cretu sa paraseasca partidul.

"Aseară, la Madrid, Dragnea a luat cuvantul la “Leaders Dinner”. A zis ca are o datorie de onoare sa ii multumeasca Corinei Crețu pentru ajutor şi ca ii pare rau ca jignirile unor colegi au adus-o in starea de a parasi partidul, fara sa inteleaga tensiunea din societate.

Citeste si Un ministru din Guvernul Dăncilă spune cât va întârzia bugetul dacă CCR va admite sesizarea lui Iohannis: Încă două luni

Povestea asta cu “colegii” care o jignesc pe Corina Crețu si el isi cere scuze este atat de “Dragnea trade mark” incat acum o exporta și in Europa. De la “ nu știu eu ce fac ei la Guvern” a trecut la “nu știu eu ce fac ei la partid”. E ca o nevasta: stie doar ce vrea, ce îl interesează. Ca stil personal, Dragnea nu minte ca Basescu. La Dragnea simți ca te minte, pe Basescu il mai și credeai din când în când...

Dragnea minte la tupeu. Dacă nasul lui Dragnea ar creste după fiecare minciuna nu i s-ar mai vedea mustata de nas", a scris Felix Rache pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.