Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix rache îi dă lui Răzvan Cuc prima temă dacă ajunge din nou ministru la Transporturi. Să scape de liberalul de la Aeroportul Otopeni

Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Rache

Felix Rache face haz de posibila revenire la Ministerul Transporturilor a lui Răzvan Cuc. El susține că primul lucru pe care ar trebui să îl facă în acest caz ”noul ministru” e să îl dea afară pe liberalul pus de Rovana Plumb, interimar la Tranporturi, la Aeroportul Otopeni.

Citește și: Noi contre dure între Guvern și BNR! Replică aspră pentru omul lui Dăncilă .

”Dacă Razvan Cuc ajunge din nou ministrul Transporturilor, sa nu mai declare ca nu promite nici un kilometru de autostrada. In mandatul trecut, s-a ținut de cuvânt. N-a făcut nici un centimetru.

Cu Răzvan Cuc ministru, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie. Sa vedem ce face la Aeroportul București ministrul Cuc, ca trebuie sa zboare pe cineva. Directorul Aeroportului este cel care a dat o mâna de ajutor PNL la redactarea Cartii Negre a guvernării PSD pe transporturi și cel care a participat cu toată ființa lui de liberal-cugetător la redactarea moțiunii de cenzura împotriva ministrului Cuc.

Deci, dacă directorul Aeroportului rămâne in mandatul noului ministru, înseamnă ca Răzvan Cuc e de acord cu moțiunea PNL. Retrogradeaza de la Ministrul 0 Autrostrada la Ministrul Preş!

Dacă e așa, sa citească motiunea. O sa descopere lucruri noi despre el: ca e incompetent și ca a păstorit jaful din transporturi.”, susține Felix Rache pe contul său de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.