Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache povestește un episod HALUCINANT cu liderii PSD, la Brăila: au intrat pe la ghenă și au tulit-o repede

Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Rache

Coordonatorul de comunicare al Pro România, Felix Rache, relatează un episod amuzant cu liderii PSD, care veniseră la Conferința de alegeri de la Brăila. Rache susține că aceștia au intrat pe la ghena sălii unde avea loc evenimentul, pentru că în față îi așteptau protestatarii. De asemenea, Rache susține că, în mod ciudat, pe Liviu Dragnea l-a apucat durerea de spate exact când avea termen la ICCJ și vizită de efectuat la Brăila.

Citește și: Ion Cristoiu analizează strategia lui Liviu Dragnea: Recunosc că am greșit

”Pe Liviu Dragnea l-au luat problemele cu spatele fix când trebuia sa mearga duminica la Brăila și luni la Tribunal. După o anumită vârstă, problemele cu spatele sunt o scuza ca sa nu mai faci treburile care îți displac. Dragnea avea demult probleme cu coloana - cam de când era servitorul lui Basescu sau de când alerga cu sorici dupa Coldea și Koveshi.

Adevarata problema cu spatele o sa fie când nu mai are "spate" in Justiție. Dacă ii dadea dosarul Adinei Florea, avea spatele asigurat.

Au nimerit Brăila oameni cu probleme de sănătate mai grave decât Dragnea, a nimerit orbul Brăila. La cat de popular este, preconizez ca problemele lui cu spatele se vor înrăutăți. Singurul loc in care n-o sa îl doară spatele e acasă sau pe șezlongurile din Brazilia...

La Brăila, delegatia de la București a intrat prin spate, pe la ghena sălii unde trebuia sa se țină întâlnirea. Scria gunoaie și au zis ca e rezervat, au crezut ca e intrarea pentru VIP-uri.

După scurt timp, au tulit-o toți, in frunte cu Codrin Ștefănescu și au lăsat-o, ca niste domni, pe Rovana Plumb, la inaintare, sa țină conferința de presa.

Dragnea fuge de locurile in care este fluierat. Nu-i plac fluieraturile. Îi place sa audă ca a făcut autostrăzi, cum mintea săptămâna asta.

Codrin Ștefănescu a fugit de la Brăila la București, cu mașina, mai repede decât pe autostrada. Când fugi de oameni si kilometri trec mai ușor. S-a dus sa ii spună lui Dragnea la spital: "Sefu’, aveți o înjuratura pe umăr!", scrie Felix Rache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.