Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache (Pro România), după ce Dragnea i-a propus lui Manda dă-i fie naş: 'Noi suntem adevăraţii naşi ai lui Liviu Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Rache

Fostul jurnalist Felix Rache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, face declaraţii războinice la adresa PSD, în ziua în care Pro România şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Rache afirmă că partidul condus de Ponta trebuie să ia locurile PSD din Parlamentul European, menţionând ca exemple negative eurodeputatele Gabriela Zoană şi Maria Grapini.

CITEȘTE ȘI: Mai eficiente ca medicamentele: Fructele care previn cancerul

"Pro Romania vrea sa aduca in Romania banii europeni! Noi vrem sa facem autostrazi si spitale din fondurile europene, cum fac astazi, pe ici pe colo, doar cativa primari destepti.

Pe listele Pro Romania sunt oameni care vor sa aduca bani, nu sa fure banii europeni.

Trebuie sa le luam locurile din Parlamentul European lui Zoana si Grapini, care nu fac altceva decat sa se ratoiasca la UE pe acolo.

Noi vrem sa aducem banii europeni, aprozarele lui Dragnea nu tin loc de autostrazi. Oare de ce nu mai sunt rosiile din Europa bune? Pentru ca acum europenii arunca tintit cu rosii in Liviu Dragnea. Doar in fiecare HG și OUG se afla un interes al lui Liviu Dragnea.

România merita mai mult! Merita patrioți in Parlamentul European, care sa vorbească mai mult decât limba romană. Tot spun cei de la PSD ca străinii conduc România... Si PSD e condus astăzi de străini: de peremisti și pedeliști.

Liviu Dragnea nu trebuia sa il intrebe pe sotul Olgutei daca vrea sa le fie nas, noi suntem adevaratii nasi ai lui Liviu Dragnea", scrie Felix Rache pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Urinarea la timp, mai importantă decât se credea. La ce pericol te expune abţinerea repetată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.