Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia aflată în stare critică după cezariană, dusă la Iași pentru că spitalul din Neamț nu avea anestezist

Wikipedia
medici spital doctori dentisti

Femeia în vârstă de 34 de ani, în stare critică după o cezariană, a fost dusă cu elicopterul la Iași pentru că spitalul din Târgu Neamț nu avea anestezist după-masa. E a fost stabilizată de medici după o operație în care i s-a scos uterul, potrivit Mediafax.

Șeful Secției Obstetrică I a Materității „Cuza Vodă”, Mircea Onofriescu a declarat, vineri, că femeia în vârstă de 34 de ani aflată în stare critică după o cezariană a fost adusă în spitalul din Iași pentru că în cel din Târgu Neamț nu era anestezist după-masa.

„Femeia a născut la 9.30, la Târgu Neamț, după cezariană s-au constatat niște modificări importante ale tensiunii. Ei nu au anestezist în cursul după-amiezii, așa că a fost trimisă la noi. Ea a făcut niște complicații pe fondul celei de a doua cezariene. S-a intervenit în urgență, cu toate cele necesare, a trebuit scos uterul, ea avea trei litri de sânge în abdomen", a declarat Mircea Onofriescu.

Citește și: E oficial! Vor fi dați afară pe capete! Anunțul care îi îngrozește pe bugetari

Femeia se află acum sub supraveghere medicală.

Femeia în vârstă de 34 de ani era în stare critică după o operație de cezariană. Ea a fost dusă, vineri, cu elicopterul din Târgu Neamț la Iași.

Potrivit unor surse medicale, femeia de 34 de ani a născut vineri dimineața prin cezariană, la Spitalul din Târgu Neamț.

După cezariană au apărut complicații, astfel că femeia a fost dusă cu elicopoterul SMURD și mai apoi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă la Iași, la materintatea „Cuza Vodă”.

Femeia a ajuns la Iași în șoc hemorargic, iar o echipă de specialiști ai maternității ieșene au intervenit pentru a-i salva viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.