Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care ar fi rămas gravidă cu fostul prinț Nicolae îl atacă: 'Suferă de sindromul fugarului'

enational.ro
principele Nicolae

Fostul principe, Nicolae, o ţine din scandal în scandal. După ce a fost dat afară din casa regală, prinţişorul are parte de noi bătăi de cap. Nicoleta Cârjan, presupusa mamă a copilului fostului principe, îl atacă dur pe tatăl copilului său pe propriul blog.

Citeşte şi: Guvernul lui Cioloş a reacţionat după înţelegerea dintre englezi şi CE: 'Să nu afecteze'

Se pare că Nicolae a fugit de răspundere când a aflat că iubita lui este însărcinată. „Nu vorbesc despre tatăl copilului si las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes. Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio așteptare de la tată sau familia acestuia”, a spus Cîrjan.

Citeşte şi: Stratfor: România se unește cu Moldova, Rusia se va destrăma

„În toată perioada asta de sarcină, m-am confruntat cu sindromul fugarului din partea lui. Ignore, nepăsare, îndepărtare completă. Femeile care au pățit-o ca mine recunosc perfect atitudinea bărbaților din acest scenariu. Nu a fost o surpriză pentru mine, nu am cerut nimic și nici nu m-a deranjat prea tare ca au lipsit sprijinul financiar, grija, atenția sau dragostea de care are nevoie orice femeie însărcinată. Mi-a lipsit, însă, mult de tot, prietenia lui. M-au marcat două faze: întâlnirea în care a stat cu ochelarii de soare pe față tot timpul discuției, și, cireașa de pe tort, când i-am trimis o poză cu burtica de Crăciun, iar ca răspuns mi-a dat block pe Facebook. De parcă o lentilă colorată sau capul băgat în nisip fac realitatea să dispară. Deh… men Am decis atunci că îi dau și eu ignore. Sunt înciudată că știu că, de fapt, nu o să-l ignor niciodată, căci nu ar fi spre binele fetiței. Va trebui să învăț și lecția ego-ului călcat în picioare, căci mi-am promis că niciodată nu-l voi izgoni pe tatăl copilului meu, oricât de nedrept s-ar purta el cu mine”, scrie Nicoleta pe blogul ei.

Citeşte şi: Ion Cristoiu: 'Binomul SRI-DNA mai are o singură posibilitate: Să-l aresteze pe Gabriel Oprea'

„Povestea mea de dragoste este una atipică. Am suferit pentru că nu am putut împărți cu bărbatul care m-a lăsat însărcinată bucuria acestei perioade speciale. Dar am împărțit-o, în schimb, cu toți acești oameni din jurul meu de care m-am îndrăgostit pe bune”, mai spune ea.

Citeşte şi: Dezvăluiri șocante ale serviciilor secrete germane: Teroriştii ISIS sunt între refugiați

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.