Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care l-a învinuit de viol pe Chris Brown 'îşi menţine acuzaţiile'

chris brown

Femeia care l-a învinuit de viol pe Chris Brown "îşi menţine acuzaţiile", a afirmat, joi, pentru AFP, avocatul ei, după ce cântăreţul a fost eliberat din arest, potrivit AFP, scrie news.ro.

"Ea îşi menţine acuzaţiile. Am luat act de eliberare. Îi lăsăm pe anchetatori să continue cercetările", a declarat Jean-Marc Descoubes.

Reclamanta, în vârstă de 25 de ani şi supranumită "Karima" de presă, îl acuză pe Chris Brown, pe bodyguardul lui şi pe un prieten că ar fi violat-o într-un hotel parizian, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie.

Artistul american în vârstă de 29 de ani a fost reţinut, luni, pentru "viol agravat" şi "infracţiune privind încălcarea legii stupefiantelor", ca urmare a plângerii acestei femei. Cei trei bărbaţi au fost puşi în libertate, marţi, fără a fi cercetaţi.

Potrivit avocatului lui, Raphaël Chiche, cântăreţul american de R&B afirmă că "nu a avut nicio relaţie sexuală de niciun fel cu reclamanta". El a mai precizat că clientul său se poate întoarce în Statele Unite.

"El spune din nou că este la dispoziţia justiţiei franceze. Pentru moment, justiţia nu i-a impus să rămână în Franţa dar, dacă trebuie să revină, o va face", a adăugat Chiche.

Problemele judiciare ale lui Brown, în vârstă de 29 de ani, includ atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009. Atunci, el a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune şi a fost plasat sub supraveghere timp de şase ani. Incidentul a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă când a fost publicată o fotografie a Rihannei cu vânătăi.

Citește și: Regizorul peliculei 'Bohemian Rhapsody' neagă acuzaţiile de agresiune sexuală

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat.

În 2012, el a luat parte la o altercaţie într-o discotecă cu cântăreţul de R&B Drake, în timpul căreia a fost rănit jucătorul francez de basket Tony Parker.

La 16 ani, Chris Brown a lansat primul album, care a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite. Primul single, "Run it!" a rămas în fruntea clasamentelor timp de trei săptămâni.

Potrivit Billboard, el ar fi vândut până în prezent peste 100 de milioane de discuri (albume şi single-uri incluse). Cântăreţul este urmărit pe Instagram de aproape 50 de milioane de abonaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.