Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia de 33 de ani care și-a ucis cu parul concubinul mai tânăr cu 9 ani a fost arestată: Cei doi aveau și doi copii

huffingtonpost.co.za
catuse

O femeie de 33 de ani, din Blaj, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a aplicat fostului său concubin, de 24 de ani, mai multe lovituri cauzatoare de moarte, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

"În fapt, s-a reţinut că, în data de 14.09.2021, în jurul orelor 06,30, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatei din municipiul Blaj, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn şi alte obiecte contondente, în zona capului şi a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanţa spre Spitalul Municipal Blaj", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Femeia a fost reţinută, iar miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a acesteia pe o perioadă de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba - Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Aceştia aveau doi copii, scrie agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.