Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia din Bistriţa acuzată că a ucis trei bebeluşi, trimisă în judecată

ciocanel judecator

O femeie acuzată că a ucis trei nou-născuţi şi a ascuns cadavrele bebeluşilor în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud, a fost trimisă miercuri în judecată de procurorii Parchetului General, în stare de arest preventiv. Lina Monica Crăciun a fost deferită justiţiei pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor şi a două infracţiuni de omor calificat, comise în concurs real.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în perioada 2004-2011, Lina Monica Crăciun a suprimat viaţa a trei nou-născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele în podul unui bloc din comuna Bistriţa Bârgăului, unde au fost găsite întâmplător în luna martie 2017, în stare avansată de descompunere (scheletizate şi mumificate). Procurorii susţin că femeia a comis cele trei fapte de omor asupra propriilor copii în contextul unei relaţii ascunse cu un bărbat, ce a durat mai bine de 10 ani.

Din probele administrate, a rezultat că femeia a rămas de trei ori însărcinată cu acest bărbat, sarcini pe care le-a ascuns, fără să le urmărească evoluţia (nu s-a prezentat pe perioada sarcinilor la medicul specialist), iar la termen a născut neasistată medical, după care a suprimat viaţa nou-născuţilor şi le-a ascuns cadavrele, conform Agerpres. Dosarul se va judeca la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.