Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia din Vaslui care a violat-o cu un cârnat pe fosta amantă a soțului, eliberată din arest - Victima, plătită să-și retragă plângerea

F. P.
thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Agresoarea din Vaslui care și-a violat vecina cu un cârnat a scăpat de arestul preventiv, după ce victima sa și-a retras plângerea. Familia agresoarei ar fi făcut presiuni, dar a convins-o și în schimbul sumei de 3.000 de euro, arată publicația Vremea Nouă.

Mai exact, judecătorul de drepturi și libertăți a decis revocarea măsurii arestului preventiv după ce victima a decis să-și retragă plângerea prealabilă, fără de care nu se poate pune în mișcarea acțiunea penală.
Până să se ajungă în acest punct, s-au dus negocieri dure, care s-au întins pe durata mai multor săptămâni, între rudele Irinei A. și victima batjocorită.

Agresoarele de la Pușcași au fost cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Neînțelegerile dintre agresoarea cu cârnatul și vecina ei sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima ar fi avut-o, în trecut, cu soțul învinuitei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina A. a început să-i facă viața un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia și a pus amenințările în practică, gândindu-se la o modalitate cruntă să o umilească.

La sfârșitul lunii noiembrie, individa a trecut la fapte. Irina A a apelat la ajutorul nurorii, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă. Acolo, Irina A și Denisa M. au început să-i aplice mai multe lovituri de pumni și de picioare Elenei, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze. Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.