Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia și copilul de 8 ani, morți în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântați - Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț

Furtună grecia

Femeia și copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântați, marți, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, transmite MEDIAFAX.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi români morți în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie și un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marți a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

Slujba religioasă, la care au sistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanță, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soțul femeii a fost rănit şi a fost internat, inițial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanță privată la Cluj.

Citește și: ALDE AMENINȚĂ cu ruperea coaliției de guvernare: Vom pune în discuție viitorul coaliției

Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe și de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și a fost externat. El va urma tratament la domiciliu, au anunțat reprezentanții spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat săptămâna trecută nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.