Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rupe tăcerea: 'Își amintește de vacanțele la mare, la munte, când juca ping-pong cu domnul presedinte?'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila-dan-alexandrescu

Anca Alexandrescu a fost, pentru o perioadă de timp, consiliera personală a Vioricăi Dăncilă, când a fost numită premier al României de către Klaus Iohannis. Alexandrescu era omul de încredere al lui Liviu Dragnea, dar Dăncilă, după câteva luni, a decis să o dea afară, din cauză că îi raporta tot ce făcea premierul celui care conducea, la acea vreme, PSD.

Alexandrescu a decis să facă o serie de dezvăluiri, după ce Dăncilă a declarat, în urmă cu câteva zile, că a fost supusă la presiuni din partea lui Dragnea pentru da o OUG pentru amnistie și grațiere, care l-ar fi salvat de pușcărie.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

”(...) Ba chiar ce au negociat ei insisi la Bruxelles cu Timmermans (n.r. Viorica Dăncilă și Tudorel Toader). Viorica isi aminteste acum o intalnire unde ea mai mult a tacut (ne explica acum plina de intelepciune) si in care s-a cerut insistent OUG privind “amnistia si gratierea”… In mai 2019 spune ca: “Nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea. S-a discutat, iar eu vă spun un lucru, eu nu am avut niciodată pe masa guvernului un document referitor la amnistie şi graţiere, lucru pe care poate să-l confirme şi ministrul Justiţiei de atunci Tudorel Toader”. Haha. Pai cum asa? S-a cerut insistent dar nu a fost o impunere.Vai, vai!

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

Dar Viorica oare ce isi mai aminteste? Hai ca e interesant! Cum s-a dus la Timmermans si i-a explicat ca trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a vazut cu ambasadorul SUA la UE sa ii explice nedreptatile din justitie? Nu-si aminteste? Sunt sigura ca Ana Birchall le poate aminti si Vioricai si lui Tudorel muuulte! Sau poate isi aminteste de vacantele la mare, la munte, cand juca ping pong cu domnul presedinte! Ah, nu-si mai aminteste! Dar poate despre Legea apelor minerale? Sau Legea minelor? Nu? Sunt sigura insa ca unii isi amintesc. Si sunt la fel de sigura ca atunci cand lui Liviu Dragnea i se va aproba sa vorbeasca cu presa, va confirma tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurta, sau selectiva…sau mult tupeu si cu siguranta nu au caracter!”, scrie Anca Alexandrescu pe realitateadinpsd.net.

Citește și: Atac dur la adresa lui Traian Berbeceanu: Nu ești decât un lacheu ce-i duce zilnic cafeaua lui Vela .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.