Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia româncă a devenit sac de box în România lui Văncică și Buhnici, sub ochii neputincioși ai Poliției / Opinie

newsweek
fane vancica

Emancipată în teorie și în texte frumos brodate, femeia din România rămâne încă la statutul de obiect umilit, bătut, terorizat fizic și psihic. Statisticile arată că o femeie e bătută în România la fiecare 30 de secunde, iar autoritățile statului se scaldă într-un penibil de nedescris.

Ieri, videoclipul în care interlopul Fane Văncică își bătea partenera de viață au scandalizat o mică parte din România. Și spun mică fiindcă dincolo de ipocriții care visează o Românie civilizată, majoritatea românilor știu că femeia româncă e un bun încasator. Și că multe, prea multe din casniciile care astăzi numără zeci de ani la activ au fost piperate cu bătăi, infidelități și manipulări de tipul: Cum să divorțezi, mamă? Vrei să ne râdă tot blocul?

De cealaltă parte a spectrului scârbei, nu mai departe de acum o lună de zile, România lua foc. Nu, nu era nimeni supărat pe creșterea prețurilor, pe explozia facturilor, pe vânzarea gazelor din Marea Neagră sau pe vânzarea Termocentralei Mintia, ci, ați ghicit, pe George Buhnici, care a remarcat că femeile din România au celulită și vergeturi. Iar asta chiar a supărat! Cum și-a permis un bărbat să remarce ceva ce....se cam vede cu ochiul liber. Dacă a devenit obezitatea o problemă de siguranță națională? O să vedem peste vreo zece ani de zile, când rezultatul dietelor și a aspectului fizic promovat astăzi se va materializa prin boli. Fiindcă, nu o spun eu, ci chiar medicii, obezitatea e un factor de risc major în caz de diabet, cancere și alte boli grave.

Însă, dincolo de bătaia lui Văncică și revolta lui Buhnici, România are alte probleme mai grave. Autoritățile sunt complet incompetente când vine vorba de apărarea cetățenilor! În vreme ce chiar astăzi Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei!, Văncică a primit, în direct, donații de la femei, după bătaia strașnică administrată amantei sale. Bătaie care, spre deosebire de vorbele lui Buhnici, va rămâne fără urmări, căci poliția ridică din umeri: victima nu a depus plângere, așa că fapta nu poate fi cercetată penal!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.