Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - O femeie a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu zece etaje

O femeie care amenința că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje a fost oprită la timp de jandarmi.

„Atenția jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil a fost atrasă de o persoană, care se afla, în această după amiază pe un bloc de 10 etaje din zona Autogării din Drobeta Turnu Severin. Colegii noștri și-au dat seama că este o situație în care minutele sunt esențiale și au acționat, ca de fiecare dată, rapid și în echipă. Trei dintre ei au rămas jos, încercând să vorbească cu femeia, care spunea că se aruncă de pe bloc, solicitând tototată sprijin prin dispeceratul unității, de la poliție și pompieri.

Unul dintre jandarmi a urcat rapid pe acoperișul blocului. În momentul în care ajuns lângă ea, a observat că avea un cățel în brațe și era foarte agitată, amenințând că se aruncă de pe bloc, din cauza unor probleme personale. Prezența de spirit a jandarmului si dialogul cu aceasta, au determinat-o să se îndepărteze de marginea acoperișului și să renunțe la gestul necugetat. Colegul nostru a convins-o să-l urmeze, coborând-o în siguranță de pe bloc. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și condusă la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare. La fața locului au ajuns în timp util, colegii politisti și pompieri, pentru a acorda sprijin. Le mulțumim colegilor noștri care au salvat astăzi, două vieți!”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Citește și: Avertismentul medicului: Afecţiunea care poate duce la sinucidere - 'Cele mai multe cazuri au fost întâlnite în rândul cadrelor medicale' .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.