Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia bătută crunt de interlopul Fane Vancica a fost audiată: Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului

Radu Pop
newsweek
fane vancica

Femeia care a fost bătută cu picioarele de Fane Vancica, într-un filmuleț pe internet, a fost depistată de polițiști și a fost audiată. Între timp, bărbatul care a bătut-o crunt este căutat de polițiștii din București

"În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an.

De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu", anunță Poliția Capitalei.

O femeie din București a fost bătută crunt de iubitul ei, un interlop din clanul Vancica. În videoclipul care durează un minut, bărbatul o bate pe femeie cu picioarele, deși aceasta e țintuită la podea, și o obligă să își ceară scuze unei femei pe nume Larisa. Din informațiile care circulă pe internet, se pare că femeia bătută ar fi amanta interlopului Fane Vancica, un cunoscut influencer, care a postat videoclipul extrem de violent pe tik tok.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.