Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie carbonizată în casa incendiată de o lumânare

incendiu

O bătrână în vârstă de 71 ani, din localitatea Pângăraţi, a murit, sâmbătă seara, după ce camera locuinţei sale a fost cuprinsă de un incendiu, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

"Dispeceratul integrat ISU - Ambulanţa Neamţ a fost înştiinţat despre decesul unei persoane în interiorul unei locuinţe, survenit posibil în urma unui incendiu. Apelantul ne-a informat că incendiul a fost stins. (...) Ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 71 de ani. Incendiul s-a manifestat într-o cameră, la nivelul unui pat, în care se afla persoana", a declarat sublocotenentul Irina Popa.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o lumânare.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ cu o autospecială complexă pentru intervenţie, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.