Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie cu cetăţenie română şi ucraineană, depistată în PTF Siret cu mai multe butelii de freon

Politia frontiera

O femeie cu cetăţenie română şi ucraineană este cercetată penal pentru tentativă de contrabandă calificată cu substanţe periculoase, după ce a fost depistată în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret că încerca să intre în România cu mai mult butelii freon, a informat, luni, Poliţia de Frontieră Suceava, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal unei femei cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, ce transporta în microbuz patru recipiente cu freon în valoare totală de 11.200 lei.

Totodată, în urma controlului efectuat asupra bagajelor personale au fost descoperite şi 80 pachete de ţigări ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Sursa citată a precizat că, duminică, în jurul orei 19,00, în PTF Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în România, o femeie în vârstă de 34 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, conducând un microbuz marca Mercedes-Benz înmatriculat în Ucraina.

La un control amănunţit, în bagajele personale au fost descoperite ascunse 80 pachete de ţigări, iar după bancheta din spate patru recipiente cu agent refrigerant (freon), pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente justificative.

Recipientele cu freon au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările au fost confiscate, femeia fiind sancţionată contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au întocmit femeii dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă calificată şi transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.