Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie de 53 de ani din Răşinari, prinsă în trei rânduri conducând un tractor cu permisul anulat

al-monitor.com
tractor

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Răşinari, a fost reţinută de poliţişti, după ce a fost depistată în trei rânduri conducând un tractor pe raza localităţii de domiciliu, deşi avea acest drept anulat, potrivit Agerpres.

''La data de 4 octombrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au reţinut o femeie în vârstă de 53 de ani, din Răşinari, cercetată penal pentru săvârşirea a trei infracţiuni de conducere având acest drept anulat'', informează joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

În fapt, în perioada 25 septembrie - 3 octombrie, femeia a fost depistată în trei rânduri conducând un tractor agricol pe raza localităţii de domiciliu, deşi dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

***

În cazul celor care conduc tractoare agricole sau forestiere pe drumurile publice se instituie obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Noile prevederi legale au intrat în vigoare la începutul lunii iulie a acestui an, fiind publicate în Monitorul Oficial nr. 616 din data de 6 iulie 2023, prin care articolul 335 din Codul penal suferă modificări privind circulaţia tractoarelor pe drumurile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.