Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie, decedată într-un accident rutier - Alte două persoane au fost rănite

Accident politie bun

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc între municipiul Tulcea şi satul Agighiol, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, potrivit Agerpres.

Cele trei persoane se aflau într-un autoturism, iar în urma accidentului una dintre ele a rămas încarcerată. În sprijinul victimelor au intervenit două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare şi una de stingere.

"Ajuns la locul intervenţiei, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, o persoană de sex feminin, predând-o echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) prezente la faţa locului. Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia", a precizat ISU Delta.

Potrivit sursei, celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.