Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie hărțuită de fostul iubit: a fost sunată de peste 1.000 de ori

Un bărbat de 41 de ani din Piteşti, care a sunat-o de peste o mie de ori pe fosta concubină şi a ameninţat-o, a fost reţinut de poliţişti pentru hărţuire, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş transmis, miercuri, AGERPRES, bărbatul o agresase pe fosta concubină în vara acestui an, fiind ulterior trimis în judecată pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi tâlhărie.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi urmărit şi supravegheat atât locuinţa, cât şi locul de muncă sau alte locuri frecventate de către fosta concubină, respectiv ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, de peste 1.000 de ori, iar prin frecvenţă şi conţinut i-ar fi provocat o stare continuă de temere şi ar fi ameninţat-o cu moartea", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, suspectul a mai fost reţinut de poliţişti pe 19 iunie, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.

"Ulterior, persoana vătămată şi-a retras plângerea prealabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire. În această cauză, poliţiştii de investigaţii criminale au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal", precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Citește și: Haos în Armenia. Birourile fundațiilor lui Soroș au fost devastate. Omul de afaceri este acuzat că destabilizează Caucazul

De asemenea, pe 13 octombrie, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, ca urmare a sesizării fostei concubine cu privire la faptul că ar fi fost ameninţată cu moartea în zilele de 10 şi 12 octombrie.

Suspectul a fost acum reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de hărţuire şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.