Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeile liberale sar în barca lui Cătălin Cherecheș, alături de PSD

www.fastweb.com
racolari-transfer

Organizaţia Femeilor Liberale Maramureş va susţine la alegerile locale candidaţii Coaliţiei pentru Maramureş, formată din reprezentanţii PSD, PNŢCD şi PPU(SL), informează un comunicat de presă transmis, marţi, AGERPRES.

Citește și: Pensii la super-ofertă: Mutare de efect pregătită de Guvernul Orban (surse)

"Suntem dedicate în primul rând oamenilor, băimăreni şi maramureşeni, tocmai de aceea ne-am străduit ca prin activitatea noastră politică să construim organizaţii de femei liberale care să reflecte această preocupare în comunităţile lor. Astăzi, după ani în care ne-am oferit experienţa, timpul şi resursele, totodată încrederea în valorile şi principiile care stau la baza Partidului Naţional Liberal, suntem nevoite să păşim pe un alt drum, alături de alţi oameni. Cu sufletul şi disponibilitatea, rămânem alături şi de colegii liberali alături de care am construit frumos", a declarat fostul preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Baia Mare, Olivia Cherhaţ.

Ea a precizat că îl va sprijini pentru obţinerea unui nou mandat pe primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care candidează pe listele PNŢCD în cadrul Alianţei pentru Maramureş.

"Ne alăturăm echipei primarului Cătălin Cherecheş, Coaliţia pentru Maramureş. Acest om a reuşit să atragă în preajma sa şi tineri, şi seniori, şi femei, oameni de afaceri, specialişti în domeniile lor de activitate, oferind încredere şi tot sprijinul pentru a ne putea dedica cetăţenilor şi comunităţii. Ceea ce, din păcate, în ultimul timp, în PNL Maramureş nu a contat, femeile, dar nu numai, fiind marginalizate, ignorate, în favoarea unor nou-veniţi cu intenţii mai mult sau mai puţin onorabile. În primarul Cătălin Cherecheş, chiar dacă nu suntem colegi de partid, am avut mereu un partener de încredere în ceea ce priveşte acţiunile şi implicarea în comunitate, împărtăşind aceleaşi valori liberale, dar mai ales dragostea faţă de băimăreni, Baia Mare şi Maramureş. Desigur, nu este o decizie uşoară această ruptură de PNL. Nu după ani în care ne-am dedicat până la sacrificiu pentru acest partid", a spus Olivia Cherhaţ.

Fostul preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Baia Mare candidează pe listele Coaliţiei pentru Maramureş din partea PNŢCD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.