Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenerbahce este cu ochii pe George Pușcaș

george puscas

George Puşcaş (23 de ani) poate pleca de la Palermo în această vară. Presa din Turcia anunţă că Fenerbahce este cu ochii pe atacantul român de o perioadă bună de timp, dar acum s-ar fi decis să-l cumpere, potrivit Mediafax.

Ţinând cont de situaţia cu care se confruntă Palermo, Fenerbahce îl poate lua la preţ redus, 3.3 milioane de euro. Clubul italian are probleme mari după ce Federaţia Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare. Iniţial s-a decis retrogradarea în Serie C, dar la rejudecarea cazului Curtea de Apel a dat o sentinţă puţin mai blândă. Să rămână în Serie B, dar să înceapă cu o depunctare de 20 de puncte. În sezonul următor Palermo şi-a propus ca obiectiv rămânerea în eşalonul secund, astfel că bugetul va fi mult mai mic. Nu îşi va mai permite să ţină cei mai buni jucători, astfel că va renunţa la mulţi dintre ei.

Citește și: Jucătorii echipei naţionale s-au relaxat în centrul oraşului La Valletta

George Puşcaş a fost unul dintre oamenii de bază în sezonul recent încheiat, iar evoluţiile sale au impresionat şi au atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Jurnaliştii turci notează că Fenerbahce este una dintre echipele care îi urmăresc de câteva sezoane, iar acum a decis că e momentul oportun pentru a forţa transferul. Suma se ridică la 3.3 milioane de euro, aceeaşi pentru care Puşcaş a fost cumpărat de la Inter în vara trecută.

Dacă cele două cluburi se vor înţelege, discuţiile dintre Fenerbahce şi atacant ar urma să aibă loc după Campionatul European U21. Puşcaş a fost convocat de Mirel Rădoi la turneul final, dar a impresionat şi la naţionala mare. Până să debuteze la EURO, este în lotul lui Cosmin Contra, pentru meciurile 3 şi 4 din preliminariile Campionatului European din 2020, cu Norvegia şi Malta.

Statisticile lui Puşcaş în acest sezon la echipa de club: 33 de meciuri, 9 goluri şi 3 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.