Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomen neașteptat: OMV și Lukoil au ieftinit în bloc motorina în România - Prețul benzinei e neschimbat

cursdeguvernare.ro
omv

OMV Petrom şi Lukoil au ieftinit, surprinzător, motorina, cu numai o zi înaintea interzicerii importului de carburanţi din Rusia Liderul pieţei de distribuţie carburanţi, OMV Petrom, a ieftinit surprinzător sâmbătă, cu numai o zi înaintea intrării în vigoare a embargoului impus de UE importului de produse petroliere ruseşti, motorina cu 5 bani/l, după ce în zilele precedente scăzuse preţul benzinei cu un ban/l, iar cel al motorinei, cu 2 bani/l. Şi Lukoil a redus sâmbătă preţul combustibilului diesel cu 3 bani/l, relevă date analizate de Profit.ro.

În ultimele 10 zile, motorina s-a ieftinit cu 12 bani/l, iar benzina cu 4 bani/l în staţiile OMV şi Petrom, după ce în cele 2 săptămâni premergătoare se scumpiseră cu 24, respectiv 29 bani/l.

În urma ieftinirilor de sâmbătă, preţul motorinei standard din staţiile Petrom, de 7,57-7,60 lei/l, este cu 2 bani mai redus decât cel din staţiile Lukoil concurente.

De asemenea, motorina standard comercializată în staţiile premium OMV la un preţ de 7,65-7,70 lei/l este cu 6 bani mai ieftină decât în staţiile concurente ale MOL şi Rompetrol, care vor efectua, probabil, la rândul lor ieftiniri în orele următoare, comentează Profit.ro.

Preţul benzinei a rămas sâmbătă neschimbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.