Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomen extrem - Alertă cu bombă la un liceu din Timișoara: e a doua în decurs de o lună de zile/ Anunțul poliției

bomba amenintare

E din nou alertă cu bombă la Timișoara. E a doua în decurs de o lună de zile, iar acum liceul vizat e I.C. Brătianu. Conform IPJ Timiș, elevii au fost deja evacuați, iar echipele SRI fac verificări. Misiunea este în dinamică, însă deocamdată oamenii legii nu pot spune dacă amenințarea e falsă sau dacă autorul apelului e același puști care a mai pus autoritățile pe jar și acum o lună de zile, atunci când a raportat o bombă la Liceul Catolic.

- Alarma privind amplasarea unei bombe la Liceul "I.C. Brătianu" din Timişoara a fost falsă, în prezent efectuându-se verificări pentru depistarea persoanei care a alertat autorităţile fără motiv întemeiat, pentru a fi trasă la răspundere, a informat luni IPJ Timiş.

"Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la Liceul 'I.C. Brătianu' din Timişoara s-ar afla o bombă. La faţa locului au ajuns echipaje SRI, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Urbane şi echipaje ISU Banat, care în urma verificărilor au stabilit că este o alarmă falsă, iar în prezent se fac verificări în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere", a transmis Poliţia Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.