Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomenul migrației - 46 de străini prinși întrun TIR la PTF Borș II

NEWS.ro
migranti irak

Poliţiştii de frontieră de la PTF Borş II au descoperit 46 de cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera pe la Vama Borş II, ascunşi într-un automarfar, condus de un cetăţean turc, potribvit news.ro.

Potrivit ITPF Oradea, cei 46 de cetăţeni au vârste cuprinse între 7 şi 54 de ani şi provin din Irak, Siria, Somalia şi Turcia.

"La data de 19 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un automarfar înmatriculat în Turcia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta cuve pentru maşini de spălat, pe ruta Turcia - Suedia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 46 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului PF Borş, pentru cercetări", precizează ITPF Oradea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.