Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomenul Vaslui în PSD: Dumitru Buzatu sparge misterul de la alegerile europarlamentare

sondaj

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că în județul cunoscut drept un 'fief' social-democrat s-a înregistrat până la această oră cea mai slabă prezență din țară la alegerile europarlamentare din cauza unui număr de 50.000 de cetățeni din R.Moldova care figurează în acte dar care nu votează.

Întrebat de ce în județul Vaslui este cea mai mică prezență din țară la alegerile europarlamentare, cu 10% mai mică decât media națională, liderul județean PSD, Dumitru Buzatu, a declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO:

  • Noi suntem în teritoriu, încercăm să-i determinăm pe toți cetățenii să-și exprime opțiunea, însă datele statistice ne arată că participarea este slabă.
  • Sunt și elemente obiective care fac ca această participare să nu reflecte într-un mod real prezenta vasluienilor la vot, pentru că în județul Vaslui sunt înregistrați peste 50.000 de cetățeni moldoveni care nu locuiesc în județul Vaslui, au doar domiciliul și dacă i-am scădea pe acești cetățeni din numărul total, am vedea că procentajul privind participarea vasluienilor ar crește.
  • Încercăm să-i determinăm pe toți votanții să participe, totuși, la vot, atât cât se poate în această zi fără să facem niciun fel de campanie electorală.
  • Evident, o să avem și o cifră a prezenței lor la vot care și la celelalate alegeri a fost într-un număr semnificativ, câteva zeci de persoane au fost prezente la vot, pentru ei e fără importanță să voteze în județul Vaslui când pot vota oriunde se află,fie în afara țării, fie în interiorul țării.
  • Situația aceasta este cunoscută de noi de mai mulți ani

Citește și: SCENARIU NEGRU pentru PSD: Ion Cristoiu anunță marea TRĂDARE a baronilor, după ultimele cifre .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.